Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie un capacel si se scoate galbenusul. Intre timp, se f
Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie
un capacel si se scoate galbenusul. Intre timp, se face un amestec din galbenusuri, ulei, sare, zahar, mustar si marar tocat marunt, cu care se umplu ouale si se garnisesc cu masline taiate rondele in forma de ochi si ardei rosu in forma de cioc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii