Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste altele. Deoparte se face un sos de mustar
Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste altele. Deoparte se face un sos de mustar cu ou si anume: pentru 6 oua tari, se pun intr-o farfurie o lingurita de mustar, 3 galbenusuri crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pana cand s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga putin cate putin uleiul, cam 150 gr. la cantitatile de mai sus. Cand sosul e gata, se pun in el 2-3 castraveti in otet, toti taiati foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru. E bine ca sosul sa fie putin mai sarat. Acest sos se toarna peste feliile d eou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii