Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul
Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul si mararul. Se umplu jumatatile de rosii si oua cu amestecul de carne. Se aseaza apoi pe un platou, pe un strat de salata verde si se toarna restul de smantana deasupra.
Se servesc imediat.
Alte aperitive:
Saratele Chiftele Piftie de curcan

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii