Ouale se fierb tari, se curata de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun apoi pe un platou, cu galbenusul in sus. Separat se prepara salata
Ouale se fierb tari, se curata de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun apoi pe un platou, cu galbenusul in sus. Separat se prepara salata de icre din ulei, amestecat cu icrele si sucul de lamaie. Se pune cu ajutorul unui cornet salata de icre peste oua si se orneaza cu felii de masline.
Se servesc imediat.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Saratele
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA fost o prajitura dulce-acrisoara din cauza caiselor, care nu au fost atat de coapte, dar a fost tare buna. Am folosit...
Prajitura cu caise si branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii