Oua taranesti

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2-3 cartofi fierti in coaja
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 100 g slanina afumata
  • cateva fire de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata fasii subtiri. Se lasa focul mic si se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca toate si, cand sunt gata, se scot, se rastoarna pe o farfurie si se inconjoara cu sase ochiuri facute in ulei. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Alte retete aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftele

Rulada de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci