Oua umplute

Ouale se fierb tari, dupa care se curata si se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, piperul si s

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 3-4 linguri telemea rasa
  • 2-3 catei usturoi
  • verdeata
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, dupa care se curata si se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, piperul si se adauga telemeaua rasa, usturoi pisat bine si verdeata tocata. Se umplu albusurile cu acest amestec si se aranjeaza pe un paltou, pe pat de frunze de salata.
Se orneaza cu felii de rosii.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc