Oua umplute

1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel. 2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • 1 lingura branza rasa
  • 100g. carne fiarta de pui sau sunca
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata
  • patrunjel verde

Mod de preparare

1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel.

2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura de maioneza (facuta din cele 2 galbenusuri ), carnea de pasare sau sunca date prin masina de tocat, branza rasa, sare si piper.

3.Cu aceasta compozitie se umple ouale cu varf.

4.Se decoreaza cu morcov ras si cu patrunjel verde tocat.
Se pun ouale umplute pe un platou si se servesc cu salata verde pusa printre ele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci