Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec impreuna cu branza telemea prin sita si s
Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec impreuna cu branza telemea prin sita si se amesteca apoi cu untul moale si smantana. Se potriveste totul la gust de sare. Se mai adauga marar tocat, boia sau putin chimen pisat. Cu aceasta pasta se umplu albusurile golite si se asaza pe un platou peste frunzele de salata.
Se orneaza cu felii de masline, rondele de ridichi sau frunze de patrunjel verde.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Saratele
Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii