Oua umplute cu ciuperci gustoase

Ouale umplute cu ciuperci gustoase este o mancare cu oua si ciuperci delicioasa ce foate fi servita ca si aperitiv. Din galbenusul pasat, sare, piper si mustar facem o maioneza.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • 200 g ciuperci tocate marunt si calite in putin ulei
  • o ceapa tocata
  • sare
  • piper si
  • o foaie de dafin.

Mod de preparare

Ouale umplute cu ciuperci gustoase este o mancare cu oua si ciuperci delicioasa ce foate fi servita ca si aperitiv.  Din galbenusul pasat, sare, piper si mustar, dupa gust, facem o maioneza din 700 ml de ulei si cinci linguri de apa, pe care o impartim in doua – o parte o punem pe platou, peste care asezam ouale cu scobitura in sus. Dupa ce ciupercile s-au racit, adaugam doi catei de usturoi tocati marunt si restul de maioneza. Cu ajutorul unui cornet umplem ouale.


Ouale umplute le decoram cu masline, verdeata si gogosar rosu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci