Aceste oua umplute sunt usor de preparat. Gasiti reteta de oua umplute pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete de aperitive.
Aceste oua umplute sunt aperitive usor de preparat. Pentru a prepara aceste oua umplute se decojesc ouale fierte tari. Se taie capacele si se golesc ouale pana la jumatate. Se umplu apoi cu 2 linguri maioneza. Se taie fasii 1 ardei gras, sunca se taie in jumatate si se ruleaza. Se prajesc 100 gr ciuperci intr-o lingura de unt, apoi se adauga sare. Se umplu ouale cu sunca, ardeii si ciupercile.
Ouale umplute se servesc pe pat de verdeata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii