Oua umplute cu felii de ansoa

Ouale se fierb tari, apoi li se taie varfurile si se scot galbenusurile. Jumatatile de ansoa se toaca marunt iar rosiile se golesc de miez. Se amestec

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua tari
  • 50 gr ansoa
  • 2-3 rosii
  • 25 gr unt
  • 4 masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, apoi li se taie varfurile si se scot galbenusurile. Jumatatile de ansoa se toaca marunt iar rosiile se golesc de miez. Se amesteca galbenusurile, ansoa, miezul rosiilor, untul, sarea si piperul. Se umplu fiecare albus de ou cu aceasta compozitie si se asaza apoi in jumatatile de rosii, inconjurate cu restul de compozitie. Se pune pe fiecare ou cate o maslina, inconjurata de un fileu de ansoa.
Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Ciuperci umplute

Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori