Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin sita sau se farimiteaza cu furculita
Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin sita sau se farimiteaza cu furculita. Se taie in doua in lungime si se separa albusul de galbenus. Se freaca ficatul farimitat cu untul si cu galbenusurile pina ce devine spuma. Se adauga sare, piper, nucsoara si o picatura de vin. Se umplu ouale si se garnisesc cu rosii, jumatati de masline, gogosari, firisoare de patrunjel, ridichi de luna taiate fin etc.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaDin apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se...
Pizza EverythingO minunatie de gust, plus ca se face atat de usor. 🙂
Prajitura cu afine pentru copiiPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiO sa visezi si noaptea la acest tiramisu cu fistic dupa ce il vei incerca!
Tiramisu cu FisticAm prestat din nou o tarta minunata, de data aceasta nu doar cu fructe ci si cu o crema fina de ciocolata. Iar capsune, desi...
Tarta cu ciocolata si capsuneIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii