Oua umplute cu ficat

Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin sita sau se farimiteaza cu furculita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 200 gr. ficat
  • 200 gr. unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • garnituri

Mod de preparare

Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin sita sau se farimiteaza cu furculita. Se taie in doua in lungime si se separa albusul de galbenus. Se freaca ficatul farimitat cu untul si cu galbenusurile pina ce devine spuma. Se adauga sare, piper, nucsoara si o picatura de vin. Se umplu ouale si se garnisesc cu rosii, jumatati de masline, gogosari, firisoare de patrunjel, ridichi de luna taiate fin etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori