Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul, iar albusul se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiat
Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul, iar albusul se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt, inabusita in unt cu ficatul prajit sau fript la gratar, taiat in bucati mici, cu galbenusul fiert dat prin sita, smintina, verdeata, sare. Se umple jumatatile de albus, se da forma oului intreg, se asaza intr-o farfurie care rezista la cuptor si se pune peste sosul alb facut separat. Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor un sfert de ora inante de a se servi la masa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii