Ouale fierte se racesc, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se amesteca cu ficateii fierti si trec
Ouale fierte se racesc, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se amesteca cu ficateii fierti si trecuti si ei prin sita, cu sare, piper si patrunjel tocat. Se freaca bine untul cu lingura pana se face spuma, se adauga trei galbenusuri crude, bine frecate, apoi se toarna in compozitia ficateilor si se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor. Se umple, cu varf, fiecare jumatate de ou si se aranjeaza intr-un vas. Se pun bucatele de unt, se presara putin pesmet si se toarna smantana dupa care se da vasul la cuptor pentru 15-20 minute.
Ouale umplute cu ficatei se servesc calde.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci Arici din pateu de ficat de pui Chiftelute
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm descoperit aceasta reteta la Liana! Am vazut-o si de la prima privire m-a atras, am zis ca trebuie sa o incerc!...
Pui basquise
Comentarii