Ouale fierte se racesc, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se amesteca cu ficateii fierti si trec
Ouale fierte se racesc, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se amesteca cu ficateii fierti si trecuti si ei prin sita, cu sare, piper si patrunjel tocat. Se freaca bine untul cu lingura pana se face spuma, se adauga trei galbenusuri crude, bine frecate, apoi se toarna in compozitia ficateilor si se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor. Se umple, cu varf, fiecare jumatate de ou si se aranjeaza intr-un vas. Se pun bucatele de unt, se presara putin pesmet si se toarna smantana dupa care se da vasul la cuptor pentru 15-20 minute.
Ouale umplute cu ficatei se servesc calde.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci Arici din pateu de ficat de pui Chiftelute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii