Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume. Un aperitiv delicios.
Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume.
Punem la inmuiat gelatina in 50 ml supa apoi o incalzim usor si o adaugam la restul de supa. Legumele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara si se lasa la scurs.
Taiem cubulete de cascaval. Umplem cojile de ou cu legume fierte si cubulete de cascaval apoi turnam peste ele supa. Dam cojile de ou astfel umplute la rece pana lichidul se incheaga.
Sursa reteta: www.bucatareselevesele.ro
Ouale umplute se servesc pe suport de cascavalalaturi de alte aperitive la masa de Paste.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaO reteta usor de pregatit si este dietetica.
Salata de ciuperci, hulughiteAnul acesta am primit minunata sarcina de a pregati un tort minunat pentru aniversarea frumoasei mele nepoate. Am facut un...
Tort FrozenSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii