Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume. Un aperitiv delicios.
Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume.
Punem la inmuiat gelatina in 50 ml supa apoi o incalzim usor si o adaugam la restul de supa. Legumele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara si se lasa la scurs.
Taiem cubulete de cascaval. Umplem cojile de ou cu legume fierte si cubulete de cascaval apoi turnam peste ele supa. Dam cojile de ou astfel umplute la rece pana lichidul se incheaga.
Sursa reteta: www.bucatareselevesele.ro
Ouale umplute se servesc pe suport de cascavalalaturi de alte aperitive la masa de Paste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii