Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciupe
Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciuperci. Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se toaca apoi ciupercile foarte marunt si se amesteca cu galbenusurile, unul moale, verdeata tocata, sare si piper dupa gust. Se umplu cu pasta obtinuta albusurile. Acestea se asaza apoi pe un platou, pe pat de salata verde si se decoreaza cu 2-3 galbenusuri trecute prin sita.
Se servesc ca si aperitiv.
Alte aperitive:
Saratele
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...
Rulada cu crema de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii