Oua umplute cu pasta de peste

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame. Galben

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 g unt proaspat
  • 1 lingurita pasta de peste (ansoa)
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se sfarame.

Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga: untul si o lingurita de pasta de peste. Toate acestea se freaca bine pina ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile.

Se aseaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Ciorba de vacuta

Chiftele de dovlecei

Dovlecei cu branza la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc