Ouale se fierb tari. Se curata apoi de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se scot galbenusurile si se amesteca impreuna cu sunca taiata foarte f
Ouale se fierb tari. Se curata apoi de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se scot galbenusurile si se amesteca impreuna cu sunca taiata foarte fin, smantana si pateul de ficat, pana devine o pasta omogena. Se potriveste la gust de sare si piper, iar apoi se umplu jumatatile de ou cu acest amestec.
Se presara deasupra patrunjel si se servesc.
Alte aperitive:
Saratele
Placinta de dovleac
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii