Ouale se fierb tari. Se curata apoi de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se scot galbenusurile si se amesteca impreuna cu sunca taiata foarte f
Ouale se fierb tari. Se curata apoi de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se scot galbenusurile si se amesteca impreuna cu sunca taiata foarte fin, smantana si pateul de ficat, pana devine o pasta omogena. Se potriveste la gust de sare si piper, iar apoi se umplu jumatatile de ou cu acest amestec.
Se presara deasupra patrunjel si se servesc.
Alte aperitive:
Saratele
Placinta de dovleac
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii