Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua, in lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se adauga la oua, sardele de la care se s
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua, in lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se adauga la oua, sardele de la care se scot oasele, unt si o lingurita de pasta de peste. Totul se freaca bine pina devine o pasta cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapte• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoO mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.
Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii