Se inmoaie painea in lapte. Se fierb ouale tari. Sardelele se curata de oase. Dupa ce s-au fiert ouala se curata de coaja si se taie in doua transvers
Se inmoaie painea in lapte. Se fierb ouale tari. Sardelele se curata de oase. Dupa ce s-au fiert ouala se curata de coaja si se taie in doua transversal. Se scot galbenusurile si se trec prin sita sau masina de tocat impreuna cu painea inmuiata, stoarsa si cu sardelele. Se amesteca bine cu patrunjel tocat fin, cu sare si piper. Se umplu albusurile cu aceasta pasta, se aranjeaza intr-un vas de sticla incasabila, puse cu galbenusurile in sus. Se toarna peste ele restul de umplutura subtiata cu putin lapte sau smantana, se stropesc cu unt si se introduce vasul in cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete:
Chiftelute
Ciuperci umplute
Galuste cu prune
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe maesteca 1/4 kg. faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura nu prea...
Saratele cu chimenNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereFlan de queso este o reteta spaniola ce seamana cu crema de zahar ars, doar ca se face cu crema de branza.
Flan de queso (flan de branza)Cea mai simpla tarta cu prune si crumble – Un deser perfect pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei. Cum se face...
Tarta cu prune si scortisoaraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii