Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare
Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline de mustar, 2 galbenusuri crude, sare si 150 gr. ulei. Se freaca, turnand cate putin ulei, ca la orice maioneza. Deoparte, se spala si se curata de oase 3 sardele de Lissa, se taie in bucatele mici, deasemenea se mai taie foarte marunt cateva capere si 2-3 castraveti mici in otet. Toate acestea se amesteca cu jumatate din sosul de mai sus, si cu aceasta compozitie se umplu cu varf jumatatile de ou. Deasupra se pune pe fiecare cate o capere. Sosul ramas se toarna intr-o farfurie, iar peste el se aseaza cu grija ouale. Imprejur se pun frunze de salata verde sau felii de rinichi de luna.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii