Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul si se da prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga doua g
Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul si se da prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga doua galbenusuri de oua crude si galbenusurile fierte date prin sita, sunca taiata bucatele mici, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, putin piper, pesmet, patrunjel verde tocat si smintina. Se amesteca bine si la urma se adauga albusul spuma amestecindu-se usor. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, se asaza apoi unul linga altul in farfuria unsa cu unt, se toarna deasupra restul de smintina, se presara pesmet. Se dau la cuptor un sfert de ora.
Se servesc imediat
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Aveam dovlecei, aveam vinete si am zis sa prepar ceva mai altfel. Au iesit tare bune!
Rulouri din dovlecei, vinete si casIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii