Oua umplute cu telemea

Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 3-4 linguri telemea rasa
  • 2-3 catei de usturoi
  • verdeata
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoiul pisat bine, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, se aranjeaza pe un platou, pe un strat de frunze de salata Se decoreaza platoul cu felii de rosii sau masline, dupa sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci