Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoi
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoiul pisat bine, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, se aranjeaza pe un platou, pe un strat de frunze de salata Se decoreaza platoul cu felii de rosii sau masline, dupa sezon.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii