Oua umplute cu ton

Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 2 conserve mici de ton in apa (sau o cutie mare)
  • 3 linguri de maioneza
  • 2 linguri de sos cocktail (ketchup cu hrean
  • boia de ardei iute
  • un pic de lamaie si usturoi)
  • 1 rosie mica
  • o legatura mica de marar verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un capacel si se scoate galbenusul. Se amesteca galbenusurile cu tonul scurs bine, maioneza si sosul de cocktail pana se obtine o pasta consistenta. Se poate pune si o lingura de marar tocat in aceasta umplutura.

Se umple ouale cu aceasta pasta si se orneaza cu frunze de marar verde.

La cele doua oua la care li s-a taiat capacel, li se pune capacel din jumatati de rosie la care i s-a scos miezul, astfel incat sa arate ca niste ciupercute. Cred ca e mai clar in poza decat pot eu sa descriu in cuvinte.
Se aranjeaza pe un platou inconjurate de feliute de paine (bagheta).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc