Oua umplute foarte fine

Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati. Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 gr. pate de ficat
  • optional-piept/pulpã de pui
  • 2-3 castraveti acri
  • 2-3 linguri mustar picant
  • sare
  • piper
  • Sos - 100 gr. maioneza
  • 125 gr. smantana

Mod de preparare

Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati.

Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castravetii acrii taiati marunt,cubulete,2-3 linguri de mustar,sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine.Se gustã sã fie usor picant.Aceasta umplutura se pune cu varf in jumataþile de ou. Ouale se pun intr-un vas mai adanc, pentru ca peste ele se toarna sosul din smantana si maioneza.Dupa aceasta totul se da la rece cel putin 15 minute.

Acest aperitiv va face o impresie foarte buna asupra invitatilor dvs.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori