Oua umplute in aspic

Daca vrei sa prepari aperitive delicioase, pregateste oua umplute in aspic. Aceasta reteta este foarte buna.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 oua
  • 3-4 ficatei de pui
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita mustar
  • aspic
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Daca vrei sa prepari aperitive delicioase, pregateste oua umplute in aspic. Aceasta reteta este foarte buna. Se fierb ouale rascoapte si se decojesc. Se prajesc usor ficateii in unt. Se taie ouale in jumatate pe lungime, se scot galbenusurile si se freaca cu lingura pana devin ca o pasta. Ficateii se toaca foarte marunt, se amesteca cu galbenusurile, cu verdeata fin tocata, sare, smantana si mustarul. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se prepara aspic din maruntaie de pasare care se fierb. Se lasa supa obtinuta sa se limpezeasca, se strecoara si se toarna jumatate intr-un vas de sticla incasabil. Se lasa la rece ca sa se intareasca, apoi se asaza ouale, se toarna peste ele restul de aspic si se pune vasul la rece.


Se servesc a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci