Daca vrei sa prepari aperitive delicioase, pregateste oua umplute in aspic. Aceasta reteta este foarte buna.
Daca vrei sa prepari aperitive delicioase, pregateste oua umplute in aspic. Aceasta reteta este foarte buna. Se fierb ouale rascoapte si se decojesc. Se prajesc usor ficateii in unt. Se taie ouale in jumatate pe lungime, se scot galbenusurile si se freaca cu lingura pana devin ca o pasta. Ficateii se toaca foarte marunt, se amesteca cu galbenusurile, cu verdeata fin tocata, sare, smantana si mustarul. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se prepara aspic din maruntaie de pasare care se fierb. Se lasa supa obtinuta sa se limpezeasca, se strecoara si se toarna jumatate intr-un vas de sticla incasabil. Se lasa la rece ca sa se intareasca, apoi se asaza ouale, se toarna peste ele restul de aspic si se pune vasul la rece.
Se servesc a doua zi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii