Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestel
Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestele, cu ardeiul si cu maslinele taiate in cubulete foarte mici. Se vor umple jumatatile de oua ramase cu ceea ce a rezultat si se aseaza intr-un vas de cuptor.
Separat de face un sos bechamel si se toarna peste oua. Deasupra se pune cascaval ras si se lasa la cuptor 15- 20 de min.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii