Sunt foarte bune!
Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator. Intr-un vas trebuie sa mixam 1 ou cu laptele, putin piper si untul topit. Mixam bine. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam. Daca este prea groasa compozitia, atunci trebuie sa mai adaugam lapte. Ungem tigaia de clatite cu un servetel imbibat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in tigaie. Trebuie sa lasam aproximativ 1 minut clatita pana face bule la suprafata, iar apoi trebuie sa o intoarcem pe partea cealalta. Mie mi-au iesit 6 clatite. Dupa ce am terminat de facut clatitele, trebuie sa facem omleta. Tocam ceapa verde marunt si sunca feliute potrivite. Batem cele 6 oua cu putin patrunjel tocat si apoi adaugam sare si piper dupa gust. Calim ceapa si sunculita pana se inmoaie, iar apoi adaugam oualele. Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Asezam o clatita intr-o farfurie adanca. Punem 2 linguri de omleta in clatita. Legam saculetii cu frunze de patrunjel.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii