Se amesteca ouale, branza, esenta, razatura de lamaie si zaharul, iar la urma se adauga faina pana devine compozitia ca un aluat de gogosi. Papanasii
Se amesteca ouale, branza, esenta, razatura de lamaie si zaharul, iar la urma se adauga faina pana devine compozitia ca un aluat de gogosi. Papanasii ii modelam in forma de inelusi sau bilute ii dam prin faina si ii prajim in ulei incins. Dupa ce s-au prajit ii asezam pe un platou si ii pudram cu zahar pudra sau ii trecem prin fineti (dar tineti trebuie diluat cu esenta de rom pentru a se subtia putin)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii