Taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Cu o lingura scoatem miezul, pe care-l stropim rapid cu zeama de lamaie. Curatam si tocam usturoiul si
Taiem avocado in jumatate si scoatem samburele.
Cu o lingura scoatem miezul, pe care-l stropim rapid cu zeama de lamaie.
Curatam si tocam usturoiul si ceapa, grob.
Punem toate ingredientele in afara uleiului intr-un vas si facem un piure.
La sfarsit adaugam uleiul de masline si amestecam. Daca mai e nevoie de sare si zeama de lamaie, adugati. Piper, cine doreste.
Se serveste pe paine, se pot umple rosii cu aceasta pasta, se pot face rulouri de sunca. Merge bine pe langa branza sarata.. etc..
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii