Taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Cu o lingura scoatem miezul, pe care-l stropim rapid cu zeama de lamaie. Curatam si tocam usturoiul si
Taiem avocado in jumatate si scoatem samburele.
Cu o lingura scoatem miezul, pe care-l stropim rapid cu zeama de lamaie.
Curatam si tocam usturoiul si ceapa, grob.
Punem toate ingredientele in afara uleiului intr-un vas si facem un piure.
La sfarsit adaugam uleiul de masline si amestecam. Daca mai e nevoie de sare si zeama de lamaie, adugati. Piper, cine doreste.
Se serveste pe paine, se pot umple rosii cu aceasta pasta, se pot face rulouri de sunca. Merge bine pe langa branza sarata.. etc..

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii