Se fierb pastele cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare, se spala si se pun intr-un vas , se adauga untul si branza si se amesteca bine
Se fierb pastele cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare, se spala si se pun intr-un vas , se adauga untul si branza si se amesteca bine, se aduaga busuiocul, lamaia si albusurile de oua si se pun la cuptor timp de 15 minute, se pot scoate dupa 5 minute si sa se amestece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoReteta de ciorba de perisoare cu smantana este de fapt, o radauteana cu perisoare :))) Baietii mei sunt fani radauteana, dar...
Reteta de ciorba de perisoare cu smantana
Comentarii