Pentru omleta amestecam bine, bine oul cu amidon, soia, wasabi, si varza nitel zdrobita cu mana. Pentru umplutura amestecam la fel de bine tonul scur
Pentru omleta amestecam bine, bine oul cu amidon, soia, wasabi, si varza nitel zdrobita cu mana.
Pentru umplutura amestecam la fel de bine tonul scurs si maruntit cu varza taiata fin si cu putina maioneza (eu am pus sos roz pt peste).
Peste stratul de coaja (omleta) aranjam umplutura, impachetam, rasucim si gata: rasucita okonomiyak!
Pofta buna!
Reteta Rasucita "Okonomiyaki" a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu oua gasiti aici:
Omleta cu creveti si tofu,
Rulada de omleta cu jambon,
Omleta rasucita cu cascaval

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii