Rulada aperitiv delicioasa este o mancare de oua cu umplutura de ciuperci amestecate cu cascaval si legume ce poate fi servita ca si aperitiv.
Rulada aperitiv delicioasa este o mancare de oua cu umplutura de ciuperci amestecate cu cascaval si legume ce poate fi servita ca si aperitiv. Laptele, sarea si untul se pun la fiert iar atunci cand clocoteste se adauga faina, apoi, pe rand, ouale. Galbenusurile se adauga pe rand, iar albusurile se bat spuma. Umplutura se face din ciuperci calite cu ceapa, usturoi si mirodenii, cascaval ras pe razatoare, morcov fiert taiat fasii, gogosari taiati fasii, masline jumatati si castraveti taiati fasii, toate pregatite din timp. Pana se coace blatul, pregatim ciupercile sa fie calde. Rasturnam blatul copt pe o hartie pergament, punem peste blat ciupercile calde, peste ciuperci punem fasii de morcov, castraveti, gogosari, masline, iar deasupra, cascavalul ras si rulam repede. Rulada aperitiv delicioasa invelim in hartie, apoi in prosop si acoperim pana a doua zi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii