Rulada aperitiv delicioasa

Rulada aperitiv delicioasa este o mancare de oua cu umplutura de ciuperci amestecate cu cascaval si legume ce poate fi servita ca si aperitiv.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 100 g unt sau
  • margarina
  • o lingurita de sare
  • 150 g faina
  • 5 oua
  • Umplutura:
  • ciuperci
  • ceapa
  • usturoi si mirodenii
  • cascaval ras
  • morcov fiert
  • gogosari
  • masline
  • castraveti

Mod de preparare

Rulada aperitiv delicioasa este o mancare de oua cu umplutura de ciuperci amestecate cu cascaval si legume ce poate fi servita ca si aperitiv. Laptele, sarea si untul se pun la fiert iar atunci cand clocoteste se adauga faina, apoi, pe rand, ouale. Galbenusurile se adauga pe rand, iar albusurile se bat spuma. Umplutura se face din ciuperci calite cu ceapa, usturoi si mirodenii, cascaval ras pe razatoare, morcov fiert taiat fasii, gogosari taiati fasii, masline jumatati si castraveti taiati fasii, toate pregatite din timp. Pana se coace blatul, pregatim ciupercile sa fie calde. Rasturnam blatul copt pe o hartie pergament, punem peste blat ciupercile calde, peste ciuperci punem fasii de morcov, castraveti, gogosari, masline, iar deasupra, cascavalul ras si rulam repede. Rulada aperitiv delicioasa invelim in hartie, apoi in prosop si acoperim pana a doua zi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
2
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
3
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Tarta cu mere si scortisoara
4
Tarte

Tarta cu mere si scortisoara

Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

Tarta cu mere si scortisoara
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
5
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Parteneri
Pizza chili
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola