Se pun pe foc uleiul si faina si se adauga laptele cald amestecind repede pina se ingoasa compozitia, ca o ciulama groasa. Se da la racorit si se adau
Se pun pe foc uleiul si faina si se adauga laptele cald amestecind repede pina se ingoasa compozitia, ca o ciulama groasa. Se da la racorit si se adauga cite un galbenus si la urma albusurile batute spuma tare cu nu praf de sare, amestecandu-se foarte usor pina se incorporeaza. Se toarna toata compozitia intr-o tava dreptunghiulara foarte bine unsa si tapetata cu faina si se coace pina se rumeneste deasupra. Se rastoarna blatul pe un prosop ud, se unge cu smantina si se rade cascaval sau telemea si se ruleaza cu ajutorul prosopului, si se rastoarna iar in tava si se mai baga la cuptor pt. 10 minute.
Se taie rulada cind o serviti. Se serveste calda sau rece, se poate pregati cu o zi inainte si se reincalzeste inainte de servire daca o preferati calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii