Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-
Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-o tigaie dreptunghiulara se pune uleiul de masline, se lasa sa se infierbinte ,apoi punem ouale batute.Se lasa cca.5-6 minute ,apoi se intoarce omleta si se mai frige 3 minute.Se rastoarna pe o folie de aluminiu ,se acopera cu feliile de sunca ,se unge cu crema de branza si se ruleaza.Se unge rulada cu restul de ulei ,se acopera bine cu folia si se da la cuptor preincalzit pentru 10 minute, la 180*C.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca ,apoi se scoate din folie si se taie in felii de 2 cm. grosime.
Pe un platou se pun foi de salata verde ,apoi se aseaza feliile de rulada si se orneaza cu patrunjel verde.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii