Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-
Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se amesteca cu verdeturile tocate.Intr-o tigaie dreptunghiulara se pune uleiul de masline, se lasa sa se infierbinte ,apoi punem ouale batute.Se lasa cca.5-6 minute ,apoi se intoarce omleta si se mai frige 3 minute.Se rastoarna pe o folie de aluminiu ,se acopera cu feliile de sunca ,se unge cu crema de branza si se ruleaza.Se unge rulada cu restul de ulei ,se acopera bine cu folia si se da la cuptor preincalzit pentru 10 minute, la 180*C.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca ,apoi se scoate din folie si se taie in felii de 2 cm. grosime.
Pe un platou se pun foi de salata verde ,apoi se aseaza feliile de rulada si se orneaza cu patrunjel verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii