Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare. Ungem tava cu unt, acoper
Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare.
Ungem tava cu unt, acoperim cu hartie pergament su rasturnam compozitia de ou. Intindem bine stratul de ou si dam la cuptor 20-25 min.
FFierbem orezul in apa cu un praf de sare si un strop de ulei. Il scurgem si il amestecam fierbinte cu cascavalul dat pe razatoare si ceapa verde tocata marunt.
Asezam deasupra foii de ou felii de sunca si orezul impreuna cu cascavalul si rulam cu grija.
Dam rulada prin ou batut, prin pesmet calit inainte in putin ulei si asezam rulada din nou pe tava de copt.
Mai bagm la cuptor pana se aureste pesmetul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii