Rulouri cu omleta si ardei copti este o reteta deosebita de aperitive cu oua, foarte aspectuoasa, o combinatie inedita ce poate fi servita ca si aperitiv la o petrecere.
Pregatesti 2 omlete, fiecare din 2 oua, astfel:
Bati 2 oua cu 3 linguri de lapte, pui sare si piper dupa gust. Pui 2 linguri e ulei in tigaie, torni amestecul de oua, dai focul la minim si acoperi tigaia cu capac timp de 2-3 minute, La fel procedezi si cu celelalte 2 oua si obtii 2 omlete pe care le asezi pe o farfurie, sa se raceasca.
Asezi o lipie pe o farfurie intinsa, pui de-asupra prima omleta, asezi fasii dintr-un ardei copt (bine scurs de zeama) pe jumatate din omleta. Rulezi apoi strans, si tai cu grija rulori late de aproximativ 5 cm pe care le asezi pe platou.
La fel procedezi si cu ce-a de-a doua lipie si cea de-a doua omleta.
Din cantitatile mentionate obtii 12 bucati.
Sursa acestei retete este http://rasfatuldezicuzi.blogspot.ro/
Rulourile cu omleta si ardei se servesc reci, pe platou alaturi de alte aperitive.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiImi plac tare mult aluaturile astea, iar de cand le fac cu branza imi plac si mai mult. Au iesit niste pufosenii minunate...
Cornuri sarate din aluat cu branzaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii