Rulouri cu omleta si ardei copti este o reteta deosebita de aperitive cu oua, foarte aspectuoasa, o combinatie inedita ce poate fi servita ca si aperitiv la o petrecere.
Pregatesti 2 omlete, fiecare din 2 oua, astfel:
Bati 2 oua cu 3 linguri de lapte, pui sare si piper dupa gust. Pui 2 linguri e ulei in tigaie, torni amestecul de oua, dai focul la minim si acoperi tigaia cu capac timp de 2-3 minute, La fel procedezi si cu celelalte 2 oua si obtii 2 omlete pe care le asezi pe o farfurie, sa se raceasca.
Asezi o lipie pe o farfurie intinsa, pui de-asupra prima omleta, asezi fasii dintr-un ardei copt (bine scurs de zeama) pe jumatate din omleta. Rulezi apoi strans, si tai cu grija rulori late de aproximativ 5 cm pe care le asezi pe platou.
La fel procedezi si cu ce-a de-a doua lipie si cea de-a doua omleta.
Din cantitatile mentionate obtii 12 bucati.
Sursa acestei retete este http://rasfatuldezicuzi.blogspot.ro/
Rulourile cu omleta si ardei se servesc reci, pe platou alaturi de alte aperitive.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut reteta asta la Gaby si m-a bantuit toata noaptea, asa ca azi am prestat-o, mai ales ca aveam toate ingredientele la...
Desert prajitura taraneasca cu mere
Comentarii