Saratele cu telemea este o reteta simpla si delicioasa de saratele clasice cu branza. Este un aperitiv delicios si o gustare minunata langa bere :).
Amestecam margarina cu untura,adaugam telemeaua data prin razatoare,faina cat sa iasa un aluat omogen,invelim coca in folie alimetara si dam la frigider 40 min,
Intindem coca intr-o foaie subtire
Batem galbenusul cu laptele si ungem foaia de aluat,preseram deasupra mac,susan,chimen si taiem in forme de bastonase,
Asezam saratelele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 15 min,pana se rumesc putin
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii