Saratele cu telemea

Saratele cu telemea este o reteta simpla si delicioasa de saratele clasice cu branza. Este un aperitiv delicios si o gustare minunata langa bere :).

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Saratele cu telemea

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 g untura
  • 400 g telemea
  •  
  • UNS:
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • chimen
  • mac
  • susan

Mod de preparare

Amestecam margarina cu untura,adaugam telemeaua data prin razatoare,faina cat sa iasa un aluat omogen,invelim coca in folie alimetara si dam la frigider 40 min,

Intindem coca intr-o foaie subtire

Batem galbenusul cu laptele si ungem foaia de aluat,preseram deasupra mac,susan,chimen si taiem in forme de bastonase,

Asezam saratelele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 15 min,pana se rumesc putin


Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Ghiveci calugaresc de vinete
4
Romania

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Salata de fasole verde
5
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde