Se spala ciupercile si se pun sa fiarba in apa cu zeama de la jumatate lamaie. Cand sunt fierte se strecoara, se taie bucati si se rumenesc in unt. S
Se spala ciupercile si se pun sa fiarba in apa cu zeama de la jumatate lamaie. Cand sunt fierte se strecoara, se taie bucati si se rumenesc in unt. Se bat ouale, se adauga codite de ceapa verde tocate si se prajeste scrobul in unt fierbinte. Se asaza scrobul pe farfurie si imprejur, pe margini, se pun ciupercile si se serveste. Se poate garnisi cu sunca taiata bucatele.
Se serveste cald.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii