Scrob cu ciuperci

Se spala ciupercile si se pun sa fiarba in apa cu zeama de la jumatate lamaie. Cand sunt fierte se strecoara, se taie bucati si se rumenesc in unt. S

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 60 gr unt
  • 125 gr ciuperci
  • 1 jumatate lamaie
  • sare
  • piper
  • codite de ceapa verde
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se pun sa fiarba in apa cu zeama de la jumatate lamaie. Cand sunt fierte se strecoara, se taie bucati si se rumenesc in unt. Se bat ouale, se adauga codite de ceapa verde tocate si se prajeste scrobul in unt fierbinte. Se asaza scrobul pe farfurie si imprejur, pe margini, se pun ciupercile si se serveste. Se poate garnisi cu sunca taiata bucatele.


Se serveste cald.

Alte aperitive:

Oua umplute cu ciuperci

Ciuperci umplute

Zacusca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori