Se spala rosiile si se taie in jumatati, se scobesc si se lasa cu gura in jos, ca sa se scurga bine, apoi se picura in fiecare rosie cateva picaturi d
Se spala rosiile si se taie in jumatati, se scobesc si se lasa cu gura in jos, ca sa se scurga bine, apoi se picura in fiecare rosie cateva picaturi de ulei de masline. Se asaza rosiile intr-un vas incasabil uns cu unt, care se introduce in cuptorul fierbinte. Cand rosiile s-au inmuiat, se scoate vasul si in fiecare rosie se pun cu lingura oua batute, iar deasupra se asaza cate o felie de ceapa prajita. Se mai lasa in cuptor pana se coaguleaza ouale, dupa care se scoate.
Scrobul in rosii se serveste cald.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci
Rosii umplute cu pipet de pui
Chiftelute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii