Soriceii veseli sunt aperitive cu oua delicioase si foarte sanatoase. Cascavalul se poate praji in ulei, sau se poate pune in tava de la cuptor.
Soriceii veseli sunt aperitive cu oua delicioase si foarte sanatoase. Cascavalul se poate praji in ulei, sau se poate pune in tava de la cuptor. Punem in tava de la aragaz hartie de copt. Punem cascavalul si il dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Fierbem ouale tari, apoi le lasam la racit. Le curatam si le taiem pe jumatate. Taiem ridichea in feliute subtiri. Punem cate o feliuta in loc de urechi. Morcovul se taie cubulete mici si se pune in loc de nasuc, iar piperul il punem in locul ochisorilor. In loc de codita pune cateva tulpini de patrunjel. Taiem restul de morcov in fasiute subtiri. Punem in mijlocul fiecarei felii de branza topita cate o fasiuta de morcov si rulam, sa capete aspectul unei cale. Punem salata verde pe o farfurie, cascavalul, ouale si branza topita. Atentie cand dam la copii soriceii veseli, scoatem boabele de piper.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii