Sufleu cu spanac

Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 50gr unt
  • 2 linguri faina
  • 1/2pahar lapte
  • 2linguri smantana
  • sare
  • 150gr cascaval
  • 150g sunca
  • sare

Mod de preparare

Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si se pune pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine.Se ia de pe foc,se lasa sa se racoreasca,se amesteca cu galbenusurile,cu cascavalul ras pe razatoarea mica,cu sunca taiata cubulete mici.Se bat albusurile spuma tare,se amesteca usor in compozitie,amestecand de jos in sus,se toarna intr-un vas uns cu unt,din care se va servi la masa,se introduce in cuptor.Nu se deschide cuptorul 20 minute.Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand se introduce sufleul,apoi se face focul mic.
Se serveste cand se scoate din cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori