Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza.
Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza. Se pune untul intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit se torna faina, amestecand repede cu lingura ca sa se incorporeze untul. Se pune laptele treptat amestecand energic pana se termina, apoi se mai amesteca pe foc ca sa se ingroase. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza rasa, galbenusurile, cu sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie foarte usor, amestecand de jos in sus. Se unge un vas de sticla incasabila cu unt, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor la foc mic. Nu se deschide cuptorul 20minute.
Se serveste imediat dupa ce s-a scos din cuptor.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii