Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza.
Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza. Se pune untul intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit se torna faina, amestecand repede cu lingura ca sa se incorporeze untul. Se pune laptele treptat amestecand energic pana se termina, apoi se mai amesteca pe foc ca sa se ingroase. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza rasa, galbenusurile, cu sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie foarte usor, amestecand de jos in sus. Se unge un vas de sticla incasabila cu unt, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor la foc mic. Nu se deschide cuptorul 20minute.
Se serveste imediat dupa ce s-a scos din cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii