Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza.
Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza. Se pune untul intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit se torna faina, amestecand repede cu lingura ca sa se incorporeze untul. Se pune laptele treptat amestecand energic pana se termina, apoi se mai amesteca pe foc ca sa se ingroase. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza rasa, galbenusurile, cu sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie foarte usor, amestecand de jos in sus. Se unge un vas de sticla incasabila cu unt, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor la foc mic. Nu se deschide cuptorul 20minute.
Se serveste imediat dupa ce s-a scos din cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii