Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara sufleu de cartofi cu branza avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua.
Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara sufleu de cartofi cu branza avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua. Se fierb cartofii in coaja si se fac pireu, prin presare sau se dau prin sita. Cand s-au racit se amesteca cu sare, cascavalul ras, galbenusurile si untul. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie usor. Se unge un vas cu unt, se toarna sufleul in el, se introduce in cuptor, sa se coaca.
Se serveste imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIata inca o reteta cu motto-ul "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". ...
Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele
Comentarii