Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara sufleu de cartofi cu branza avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua.
Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara sufleu de cartofi cu branza avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua. Se fierb cartofii in coaja si se fac pireu, prin presare sau se dau prin sita. Cand s-au racit se amesteca cu sare, cascavalul ras, galbenusurile si untul. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie usor. Se unge un vas cu unt, se toarna sufleul in el, se introduce in cuptor, sa se coaca.
Se serveste imediat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii