Sufleu de dovlecei cu branza de vaci

Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4dovlecei
  • patrunjel si marar verde
  • o ceasca lapte
  • 250g branza de vaci
  • o lingura unt
  • 3 oua

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoara,se trec prin sita si se amesteca cu putin lapte si se pun pe foc sa scada apa pe care o contin.Se amesteca pana devin o pasta.se adauga branza de vaci,sare si galbenusurile,se amesteca bine,apoi se introduc albusurile batute spuma tare,amestecand usor.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor sa se coaca.Nu se deschide cuptorul 20 minute.
Se serveste imediat ce este gata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc