Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoar
Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoara,se trec prin sita si se amesteca cu putin lapte si se pun pe foc sa scada apa pe care o contin.Se amesteca pana devin o pasta.se adauga branza de vaci,sare si galbenusurile,se amesteca bine,apoi se introduc albusurile batute spuma tare,amestecand usor.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor sa se coaca.Nu se deschide cuptorul 20 minute.
Se serveste imediat ce este gata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii