Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se amesÂteca pina
Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe un foc mic si se amesÂteca pina se ingroasa. Se ia sosul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se adauga galbenusurile crude, sare, galbenusurile fierte si albusurile taiate marunt, apoi albusurile batute spuma tare. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul fierbinte, dar focul se micsoroaza. Se lasa 30 minute sa se coaca.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii