Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana
Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana devine o pasta.Se face un sos alb din doua linguri de faina amestecate cu untul,pe foc,si cu laptele adaugat treptat.Se amesteca sosul cu pasta de peste,se pun galbenusurile pe rand,se adauga sarea si albusurile batute spuma,amestecand usor.SE unge cu unt un vas,din care se va servi si la masa,se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor.
Cand este gata se serveste imediat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii