Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama in care a fiertpestele.Se amesteca p
Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama in care a fiertpestele.Se amesteca pe foc pana se ingroasa.Se lasa sa se racoreasca,se adauga trei galbenusuri,zeama de la o lamaie,branza rasa pe razatoare mica si albusurile batute spuma.Se pun intr-un vas de sticla incasabila,uns cu unt,fileurile de salau,se toarma sosul,se presara cascavalul ras si se introduce in cuptor sa se raceasca.
Se serveste imediat ce este gata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii