Telina curatata se rade prin razatoarea mica, iar merele decojite se rad cu razatoarea mare, stropindu-se cu zeama de lamaie pentru a evita oxidarea.
Telina curatata se rade prin razatoarea mica, iar merele decojite se rad cu razatoarea mare, stropindu-se cu zeama de lamaie pentru a evita oxidarea. Miezul de nuca se taie marunt si se amesteca cu cele de mai sus.
La sfarsit, se adauga maioneza si se amesteca bine.
Se asaza in boluri si se orneaza cu bucatele de mar, decupate cu simt artistic.
Alte retete recomandate
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii