Se taie cartofii in feliute mici si subtiri si se prajesc in uleiul incins. Se bat ouale intr-un castron, dar nu excesiv. Se scot cartofii si se pun i
Se taie cartofii in feliute mici si subtiri si se prajesc in uleiul incins. Se bat ouale intr-un castron, dar nu excesiv. Se scot cartofii si se pun in castron impreuna cu ouale si branza. Se prajeste ceapa, apoi se adauga compozitia in tigaie(de preferat ca tigaia sa fie mai inalta). Se prajeste pe o parte acoperita de un capac si se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii intinse.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii